Bloggmeny

Hej,,Då var jag igång

måndag, 19 juni 2006 00:00, Politik

Hej,,Har funderat i ett år om jag skulle starta en blogg.Har dock avstått eftersom de jag sett varit så tråkiga.Ord o bara ord....Vem bryr sej..ler.. Nu är jag dock igång och min egen plats kommer att bli en variant av både hemsida o blogg. Syftet är att både roa och oroa.Jag har alltid fotograferat så bilder kommer att det att bli. Kommunikationssida är ett bra ord. Idag kom jag igång lite snabbt för Mårten från Entos ringde och sa att nu är det igång. Har hunnit med ett möte idag angående kommunens internationella arbete,sedan väntar ett möte med Brottförebyggande rådet där vår Polischef gästar oss.därefter möte med Nyföretagarcentrum för att sedan springa vidare till et möte för alla som har företag i Västra Hamnen.Området vill kommunen förvandla. Hur snabbt det kan gå avgör givetvis ägarna av mark o hus men läget är attraktivt och vem tror att oljehantering är framtidens modell. Detta område från 1900 talet skall förändras, frågan är som sagt hur snabbt det kan gå. Detta skall vi prata om idag och jag återkommer till detta. Har fått en fråga hur skall du ha tid med en BLOGG också? Tjaa..Tid är det enda vi har... Nu kör vi..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Vad roligt med en liten enklare blogg som ej tar upp så mkt vituellt minne o går fortatt öppna. Ska bli spännande att följa, vore roligt och läsa om upprustning av Sjölunda och inte att de fortf hyr ut mögliga stugor och att se vi satsar på turistnäringen både i Villa o Svalnäs, nästa gång vill vi läsa om playan som gör att man kan promenera genom hela stan från hamnaen till Villa på ett ljuvligt hamnstråk och inte massa träsk ingen använder iallafall. Vill vi stan ska få lite inlkomster med så får vi allt satsa mer på turitnäringen eller? campingen är ju fullbelagd medan Svalnäs nästan står tomt, nu är ju stranden snart igenväxt där så det är ju inte ngt riviera längre o rekommendera. Kör hårt o ha det gott.;)

Vera - 03 juli 2006 00:00

Bra initiativ! Du har ju någonting att förmedla!

Christina

Christina Hallberg - 28 juni 2006 00:00

Det är bra tycker jag att politiker är tillgängliga för alla.
Många ser inte att det är mycket jobb och engagemang.
Finns en lokal hemsida för SAP i Lidköping? Jag har inte kollat.
Lägger in denna blogg under favoriter nu.
Ha en bra sommar!

Åsa Marie Fouganthine - 28 juni 2006 00:00

Trevligt att lokala politiker bloggar=) glhf!

Lasse (SSU) - 26 juni 2006 00:00


Kul att du startat en Blogg .
jag vill passa på att önska dig en bra midsommarhelg .

mvh
Göran

Göran - 22 juni 2006 00:00

:)Ja men va trevligt Kell ja tid ärdet enda vi har men synd att det går så fort bara, lycka till.

Göran Kjörk - 22 juni 2006 00:00

Välkommen - det behövs en skärpt politisk debatt i Lidköping för att öka intresset för kommunens framtidsfrågor

Björn Smitterberg, Lidköpingsnytt - 21 juni 2006 00:00

Spännande och viktiga möten för dig idag. Hoppas att ni kom fram till något också. När det gäller brottsförebyggande frågor, finns det mycket kvar att göra. Vet detta eftersom jag aktivt jobbar med brottsofferfrågor, i mitt engagemang i SKR(Sveriges Kvinnojourers Riksförbund), som du vet. Hur tänker ni jobba för att motverka våld mot unga kvinnor och kvinnor?
Det är många unga kvinnor som känner rädsla för att gå ut, även om det egentligen är farligast inomhus . . .
När det gäller olja håller jag med dig, bioenergi ska väl var framtiden för Lidköping?
Hoppas på att få se många bilder på din sida, tycker att den ser inbjudande och trevlig ut. Kör på !
Carina Ohlsson

Carina Ohlsson - 20 juni 2006 00:00