Bloggmeny

Heja Mona -och nu är vi förbannade också..

lördag, 31 januari 2009 16:12, Politik

I helgen har Sossarna sina kommunala framtidsdagar i Västerås. Mona Sahlin inledde.Även Ilmar Reepalu och Thomas Östros talade. Nu har det blivit en annan ton än på länge.Det är bra det - Man skall vara taggad i oppositon.Nu finns det verkligen något att opponera emot.Den s.k arbetslinjen har lett fram till att arbetslösheten är högre redan efter drygt 2 år av allianspolitik än när de tog över. Monas passning till Maud Olofsson att Sveriges framtid ligger inte i att vi skall kratta löv var magnifik. Nedrustningen av vårt solidariska samhälle till förmån för de 25% i Sverige som redan har allt kommer givetvis att kasta ut dem i nästa val. Det är tryggheten som ger frihet. Rättvisa i samhället kräver solidaritet. Nedrustningen av Försäkringskassan har gett kaos. Arbetsförmedlingen har inga resurser och snart kommer det stora vrålet från massorna - för nu är vi förbannade...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej!Jag tycker att man ska gf6ra f6vernattingsle4genhet. Det finns ju reda vttean avlopp och mf6jlighet till ett litet kf6k se5 kostnaden ff6r att fe4rdigste4lla lokalen kan inte kosta se5 mycke.Och de5 fe5r ju ff6reningen in inte4kter. Jag tror att me5nga med mig ej har plats ff6r nattge4ster de4rff6r e4r detta alternativ det be4sta.MARIANNE Gd6RANSSON

Milawati - 17 maj 2012 22:57

Nu får du ge dig Nisse Hult, jag tror mig veta vem du är. Men fram ur ridån o sluta ge Kjell skit när du inte ens vågar stå för dina åsikter än mindre visa vem du är. Serien Nisse Hult som Häradsbetäckare, (kanske är de din önskedröm!!??) Kliv fram ur dimman el sluta tjöta!! Kjells bästa sida är att han står för vem han är och vad han gör , det kan jag intyga efter 32 års vänskap, visst har vi meningsskiljaktigheter, men de fina är att han är männskilig och har kurage o stå för vem han är. Vet HUT Nisse!8o|

Anne - 08 februari 2009 00:00

Efter att ha sett och hört både Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt på tv hos K-G Begström så finns ju frågan kvar: hur i hela världen kunde sossarna efter ett sånt katastrofval som de gjorde 2006 välja Mona Sahlin? Hur ska hon kunna hålla i hop den tänkta alliansen av kommunister och miljöpartister i valrörelsen och få det att se ut som ett trovärdigt alternativ?

Nisse Hult - 04 februari 2009 00:00

Nisse Hult är det en pseudonym eller finns han ? Åsikterna är ju närmast pinsamma tycker jag. Men han får ju ha dem om han vill.
Heja Mona!
Ann-Mari

Ann-Mari Ö - 03 februari 2009 00:00

Nu gör du det lite väl lätt för dig när du anklagar mig för att inte vilja ha en kvinnlig stadsminister. Jag har inga som helst åsikter om könet på en eventuell blivande stadsminister, det fanns många bra kvinnliga och manliga alternativ bland Sossarna som tyvärr inte tackade ja ! Kvar fanns då bara Mona som glatt tackade för förtroendet.

Ärligt talat så hoppas jag att hon aldrig blir Stadsminister i Sverige, och det är varken för att hon är kvinna eller för att hon är Sosse, utan för att jag tycker att hon är olämplig för rollen.

Peter - 02 februari 2009 00:00

Vad gäller försäkringskassan så ser vi just nu resultatet av beslutet som togs 2005 av Riksdagen att slå samman de tidigare 21 allmänna försäkringskassorna och Riksförsäkringsverket till en myndighet. Där faller ansvaret tungt på den dåvarande Socialdemokratiska regeringen. Lite ödmjukhet Hedvall skadar aldrig.

Stina Sten - 02 februari 2009 00:00

Ett beslut om organisationsföändring för 4 år sedan har väl inget att göra med de resurser som alliansen gett till verket.
Skattesänkningar går före att samhället skall fungera...
Nisse Hult lägger som vanligt ett manligt perspektiv - det är säkert jättesvårt att acceptera att Sverige kommer att få sin första kvinnliga statsminister.
Likadant med Peter.
Mona är en kvinna som vågar vara sig själv-inte en kvinna som har blivit en politisk broiler på männens villkor.
50 % av befolkningen är kvinnor som bekant.

kjell hedvall - 02 februari 2009 00:00

Det finns ju en tydlig linje hos sossarna och det är: var så otydlig som möjligt så att man ger varje missnöjd väljare utrymme att skapa sig en egen bild av vad för sorts oppositionsparti man stöder för några besked eller initiativ kommer inte. Som vanligt är det lätt att kritisera när man inte själv tar något ansvar.
Angående försäkringskassan så säger JO i sin kritik: "Problemen började redan i slutet av 2007, och har sin grund i den omorganisation och sammanslagning av de tidigare 21 länsmyndigheterna till en enda statlig myndighet som genomfördes 1 januari 2005."
I ärlighetens namn måste man ju dock erkänna att MS är ett steg i rätt riktning i från den buffeln som var före henne.

Nisse Hult - 02 februari 2009 00:00

Jag måste säga att jag har väldigt svårt att tänka mig Mona Sahlin som stadsminister. Det är lite synd för er sossar att ni inte lyckades få fram något bättre alternativ till partiledare. Hade det funnits ett bra ämne till stadsminister så hade jag röstat på S för första gången i mitt liv nästa val.

Peter - 01 februari 2009 00:00

- Musen som röt? Måste erkänna att det känns inte så skräckinjagande.

Nisse Hult - 01 februari 2009 00:00