Bloggmeny

Hej Igen..

fredag, 05 april 2013 17:31, Politik

Om man skall starta om sin blog  är en partikongress ett bra skäl.Jag befinner mig i Göteborg som ombud  socialdemokraternas 37,e kongress. Det har gått tre månader och jag skriver en snutt senare varför jag tappade lusten att blogga men nu är det kongress och vi ombud sitter alla i en liten "ostkupa" och tycker att sossarna är bäst.Vilket jag tycker vi är men för det mesta blir kongresser lite för mycket inåtvända.

Partiet har fått en kongressvald ordförande. Stefan Löfven. En man som varit i Lidköping många gånger.Facklig ordförande Hägglunds i Örnsköldsvik en gång i tiden.Hägglunds har verksamhet i Lidköping genom  Lidan Marine och Hägglunds Drive. Jag träffade Stefan i början av åttiotalet första gången.

Bytena av partiledare har gjort att det kommit in nya personer ledande befattningar inom Socialdemokraterna.På väg uppåt är Veronica Palm ordförande i Riksdagens civilutskott.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Vad kul att du börjat skriv igen!!

Häng i nu och bry dig inte om vad folk tycker, det kan ju, rent av, vara avundsjuka!!

Jörgen Larsson - 07 april 2013 20:05

kul att du är på gång igen, har följt delar av kongressen p tv.

betty-ann weiler - 07 april 2013 16:35