Bloggmeny

Hej från Nya Zeeland

söndag, 28 oktober 2007 08:38, Mina gäster

Här kommer en hälsning från Sofiorna på Kulturturismutbildningen som nu laser Culturetourism i Nelson, Nya Zeeland. Skolan här är lite annorlunda än hos vår Margaretha i Lidköping. 95% av skoltiden spenderar vi utanför klassrummet. Hitills har vi: raftat, hikat, paddlat, klättrat, åkt linbana, kört 4-hjuling, varit pa studiebesök och hoppat fallskarm. Du märker att skoltiden här är tuff... Samtidigt har vi lärt oss otroligt mycket om Nya Zeelands unika sätt att arbeta med turism och marknadsföring. Som du märker är det full rulle. På måndag åker vi iväg pa en egen guidad 12 dagars tur runt Sydön. Vi följer allt som händer i Lidköping på din blogg. Ha det så bra, så ska vi kämpa på.. Sofia och Sophia (


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*