Bloggmeny

Heimer 100 års fest

söndag, 12 november 2006 03:33, Politik

Heimers 100 års firande var ett av de bästa förenings arrangemang jag varit med om i Lidköping.Tack till alla som lagt ner mycket arbete och GRATTIS Heimer.Ca 350 personer deltog under hela arrangemanget och deltagandet visar på en otrolig styrka o engagemang.Bara idén att få med de olika lagen genom tiderna och att de fick sitta ihop under festen var kanon.Att få se 60 tals laget med bl.a Roland Wallgren,Lennart Björklund,Bröderna Mayer o,s,v var en härlig känsla.Hela festen var en blandning av generationer med A lagets ungdomar -ungdomssektionens ledare, till veteraner.Här kommer lite bilder: Stig "Tiden" Johansson 82 år sjunger Blå anemoner som han alltid gjorde förr.Sven Skoog och Sune Norlin ackompanjerar. Anders "Jula" Danielsson med fru Katri. "Jula" hyllades i flera tal-"Julas" mål i sista minuten mot Grimsås räddade kvar Heimer i div 2 detta jubileumsår. Johnny Larsson o Toni Gustavsson-för lidköpings fotbollsintresserade säger namnen allt.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*