Bloggmeny

Hedvall får kritik var dagens nyhet i skara tidningen.

torsdag, 24 januari 2008 18:08, Politik

Vad gött det är att ha ett eget medium att kommunicera. Med 11.000 läsare per månad behöver jag inte springa benen av mig på redaktionerna för att få lov att yttra mig. Kan man begära av en journalist att vara påläst innan man sågar någon efter fotknölarna? Jo jag tycker det. Jag blev sågad som ordförande på Axevalla travet för att det inte händer något... Jag säger ursäkta..Vet man inte om att staten via ATG ha haft en utredning om travets framtid under 2007. Under utredningens gång har budskapet varit från travet centralt att invänta utredningen och gör inget på banorna. Det händer inget på stallbacken var ett exempel på kritik. Under våren 2007 hade utredningen uppe frågan om att bilda ett centralt fastighetsbolag som skulle ta över landets travstallar. Givetvis går man inte in och börja riva fastigheter och bygga nytt under sådana förhållanden.Det borde väl t.o.m en journalist förstå. Jag kan fortsätta o räkna upp område efter område som den Carlanderska utredningen satte under lupp. Utredningen är klar och presenterades för en större grupp i Göteborg i måndags. Med i Göteborg var bl.a repr för Skara kommun och SLU. Viktiga samarbetspartners för oss i framtiden. Nu kommer vi att fortsätta att utveckla Axevalla på det sätt som vi skissade 2006 men som man stoppade från statens sida.... Idag togs det spadtag för ett nytt resecentrum i Lidköping. En fråga som tagit lång tid att lösa. Redan för 40 år sedan ville man flytta bussarna från torget men det gick inte. Sett utifrån det perspektivet är jag nu glad över att få vara den som är med och genomför något bra.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*