Bloggmeny

Hästläget.

onsdag, 09 maj 2007 23:32, My horses

En liten dag situation över mina hästar. 1. Rysningen startade i ett billigt lopp för hästar utan poäng på Mantorp i Måndags.Han gjorde det han var tvungen att göra,,nämligen vinna loppet. Man har inte en häst i proffsträning om han inte kan vinna ett uppsamlingslopp på Mantorp med 3000 kr i förstapris.Det räckte till transportkostnaden. 2.Speed Kills har tränat bra i intervallerna och känts pigg o stark.I Lördags gick han ett provlopp på Axevalla och var totalt under isen.Han ville inget och tog inte ens bettet,sprang o lallade och var inte trött.Är till salu.Han har alltid varit i amatörträning,aldrig skadad och bör ha en hel del att ge. 3.Stormningen tränar bra och skall gå provlopp på lördag.Har utvecklats rejält och är snart klar för start. 4.Peace Road.Är inkörd och körs för uppträning.Funkar mycket bra och verkar vara den bästa Mary Cristy avkomman jag ägt.Klok o lugn,lyssnar och har förtroende. Han är 2 år.Får se om han klarar premielopp till hösten. Han är ju mycket lugnt tagen vid inkörningen för att han inte skall få alla de exter som de andra avkommorna haft efter Mary. 5.Njutningen var en av Olle Elfstrands bästa treåringar då hon fick en hagskada.Framtiden är oviss.Fölsto troligtivis,,,men är också till salu för en billig peng om jag kan ta några föl i framtiden.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*