Bloggmeny

Hästar och bandy

torsdag, 03 mars 2011 23:37, Politik

Igår tog jag spadtag för byggande av ett nytt ridhus för 25 miljoner kr. Kommunen står för borgen och driftbidrag. Sparbanken går in med 2 miljoner för att stödja så att det blir anpassat för funktionshindrade. Idag var det bandy - Härlig avslutning på kvarten med 8 - 1 seger mot Broberg. Nu blir det bilder. Snart blir det montélopp på Axevalla för mig... Jo jag sitter på hästen...ler. Innan spadtaget. Anna Bolander är nybliven ordförande i Lidköpings Ridklubb. Rolig färg på denna ridhäst,han var inkörd också så jag får köra honom istället vid invigningen. ---------------------------------------- Villa körde över Broberg när det verkligen gällde. Jag visar spelmålen. David Karlsson drog in 1-0 från 30 meter-svårt att fånga både skytt och mål på det avståndet så jag börjar med 2-0 av David. Sedan kom 3 - 0.David igen. Målvakten sprattlar, bollen går in till vänster som ni ser. 4-0 sätter David på hörna. Sedan kommer Daniel Andersson direkt från utvisningsbåset i andra halvlek och gör 5-0. David gör sitt femte mål. Jesper Bryngelsson 7 - 1. Sedan gör David 8-1 på straff. Nu väntar Bollnäs på Söndag. Belle får symbolisera alla lyckliga Villa fans ikväll.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Vad roligt att du tyeckr om mina sme5 alster! Hittills har jag inte se5lt mycket, mest ff6r att jag bara har det he4r som en hobby. Men som det blir fler och fler dockor och nallar, he5ller jag pe5 att bli tre5ngbodd Se5 jag se4ljer nog ne5gra senare Sje4lv hinner jag tyve4rr inte ta beste4llningar, men det finns flera som virkar bakverk och se4ljer pe5 , titta de4r!

Bayoe - 17 maj 2012 17:00