Bloggmeny

Härligt med vår..

måndag, 05 maj 2008 23:06, Politik

Denna veckan blir det fortsatta genomgångar med nämnderna om budget 2009.Eftersom chefen för kultur o fritid skulle ha semester denna vecka så träffade vi kultur och fritid förra veckan. Det var absolut inget krismöte som Lidköpingsnytt skrev utan ett helt vanligt budgetmöte. Det hela såg dessutom väldigt lugnt ut ekonomiskt,man klarar sig med de pengar de fått och hanterar sin budget.. Vi får se vad de andra nämnderna säger och jag återkommer under veckan. I helgen var det vår runda på Kinnekulle. Härligt väder,,man kan inte stanna överallt. Jag besökte stenhuggeriet i Råbäcks hamn bl.a. Tage Claesson är mästaren som en gång ägde Thorsbergs sten huggeri i Råbäck. Han visade runt mej. Han är orolig över att hantverket håller på att dö ut. Konstnärinnan Edna Cers håller på med stenreliefer. Tage instruerar. Blommor i Husaby kyrka.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*