Bloggmeny

Härligt med ljuset som är åter..Bli medlem i sossarna...

måndag, 17 mars 2008 00:00, Politik

Denna vecka innan påsk blir hektisk och på tisdag kommer Kronprinsessan till Lidköping. Sossarna hade årsmöte i lördags,traditionellt möte..partiet har 500 betalande medlemmar i Lidköping.Fast vi borde vara ännu fler med tanke på väljarstödet. Om någon är intresserad att bli medlem kan ni anmäla er här. Ni kan maila på kommentaren,den funkar som mail också och jag lägger inte ut.Hörde att hallen i Vänersborg nu är upp i 170 miljoner.Undrar vad det kommer att sluta med där.Den politiska hanteringen har inte varit klockren.. I Kultur o fritid blev Socialdemokraterna nedröstade i veckan,återigen gick vänstern med alliansen och beslöt att satsa flera miljoner på ny belysning på nuvarande bandybana. När nu kommunen står inför ett utav de största besluten i modern tid att bygga en bandyarena så tyckte vi att man skall vänta och se helheten. Varje miljon är viktig och då kan man inte ta delbeslut. Det kanske är detta som är familjen..ler. Här kommer en annan familj... Snygg bild från Cagnes sur Mer.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*