Bloggmeny

Har förmåga att reta upp..ler....Wikileaks

måndag, 06 december 2010 00:47, Politik

Tänk vad skönt det kommer att bli när jag slutar i politiken i Lidköping. Då kan många luta sig tebaks igen och inte behöva reta upp sig och få extraslag i hjärtat. Jaa..det kommer inte att ske ännu men jag har framtiden bakom mej i vart fall. Varje dag rapporterar media om läckorna som Wikileaks har. Vem har någonsin trott någonting annat om USA än vad som nu läcker ut .Hanteringen av rollen som världspolis har inte varit imponerande genom historien. Idag var det kul och läsa USA diplomaternas åsikt om Carl Bildt. Han har begränsat politiskt omdöme. Medelstor hund som uppräder som en stor hund..Jag har träffat USA,s diplomater i Stockholm flera ggr. Undrar just vad de skrivit om mej. Den störste idioten de träffat kanske,,hahahahahahh.. Får se om NLT hittar nåt att göra scoop om..Spela trummor gör jag i vart fall,det har kineserna upptäckt och tagit fasta på. Deras underättelsetjänst hade gjort ett bra jobb och varit inne på min blog och lyssnat. Mäkta imponerade var de hur en politiker och borgmästare kunde spela rock. Detta framfördes när en delegation var här från Chengdu region i China. Nu har de bjudit in en delegation från Lidköping. Jag tycker vi skall åka - Det handlar om jobb till Lidköping och sådana möjligheter måste vi ta. Ungdomsarbetslöheten i Lidköping ligger enligt chefen för arbetsmarknadsenheten med alla inräknade på 22-23 % Helt oacceptabelt. Förra året retade jag upp några handlare för att jag var kritiskt till hur man genomförde den traditionella skyltsöndagen.Det var inte många som lockades och jag jämförde med hur det var förr... Om jag nu vågar få skäll igen så var det ännu sämre i år. Nu var det visserligen kallt o blåsigt men man kan inte annonsera att det skall vara godisutdeling till barnen 17.15..och sedan gör man det 16.45...Bilden jag tog visar på att det inte var många själar ute. Ett förslag kom på inglasning av Nya stadens torg..Utopier givetvis men ett förslag som kom från Liljewalls arkitekter hur man kan utveckla centrum i Lidköping tror jag på. Gör vi inget kommer centrumhandel att dö ut.I sin struktur härrör den sig från 1800 talet. Vem gör som vi gjorde på 1800 talet i andra sammanhang idag??


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Jo men bäste herr Kjell, jag framhöll i samma tal att du var en handlingens man, åckså.

Göran Kjörk - 10 december 2010 00:00

Till Kenth,,
Jag tänkte skriva om detta mer i detalj och visa lite nya skisser...Jag har dock skrivit om det tidigare,,,kollade på Arkivet här...men ser att det har blivit 800 inlägg med rubriker här genom åren..och foton..oj,,kan jag inte räkna men måste vara tusentals...
Svårt att hitta den gamla...men som sagt skriver en ny..

kjell hedvall - 06 december 2010 00:00

Hej Kjell.
Håller med Dig i det mesta Du skriver. Var bara nyfiken på förslaget från Liljewalls. Vad var de stora dragen?

Kent Almertz - 06 december 2010 00:00

Grattis grattis till det fina berömet du fick av en gammal modrat i Lid Nytt.:)

Göran Kjörk - 06 december 2010 00:00

Bara inte USA läser Facebook och det inlägget där du skämtsamt letade partner till luciakaffe i Tun. Och där jag försökte få bli din parner en stund!

Tänk om de hittar bild där jag står i Uniformen!! Synd om de pryda amerikanerna när borgmästarn greppar sin partner i uniform och helskägg!!

Det kommer bli diplomatisk kris mellan länderna!!!

Jörgen Larsson - 06 december 2010 00:00

Jo bäste Göran..
Det är väl 16 år sedan du höll ditt stora beryktade "Buffeltal"....
Synd att ändra på ett varumärke som fungerat..ler...
Folke Hörling lärde mej med eftertryck att vara dej själv..Då kommer du att gå långt....och det har stämt....

kjell hedvall - 06 december 2010 00:00