Bloggmeny

Har du inget att säga te om..Historien om ena söffa..

torsdag, 13 augusti 2009 22:40, Politik

På 1900 talet hade en politiker på min nivå mer att säga till om i detaljfrågor än vad jag har idag. Det fick en pensionär att utbrista här om dagen,,,,, har du inget å säja te om ?? För över ett år sedan pratade ett antal pensionärer med mig att de ville ha några soffor utplacerade i söderläget vid Åhlens/Hemköp. Dels är det lä och varmt blir det tidigt och kan man sitta o titta på folklivet till Systemet.Jag kollade lite men fick till svar att det var Källsons mark.Några soffor borde inte vara svåra att fixa tyckte jag.Men inget hände. Döm om både min och pensionärernas förvåning när det helt plötsligt dök upp en massa soffor på Sveagatan. En plats där inte en människa sätter sej för att det är både blåsigt och i norrläge.Som sagt kommentaren kom direkt...Har du inget o säja te om. Ibland funderar jag på o gå ut en kväll o flytta söffan 75 m ..ler... Då var det tid igen för Lidköpings Kulturfestival. Kultur o Porslin. Scotts drog ca 5000 personer till Stadsträdgården. Succe för den nya scenen. Kul. Här ser ni Roberto Mårdstam. Henke o Claes i bakgrunden. Abunda dans skola o samba förening från Göteborg har vart med tre ggr nu i Lidköping. Denna gång fick de visa upp sig för en större publik vilket var trevligt. För övrigt har jag lagt ut nästan 100 bilder från festivalkvällen på facebook. Fler och fler blir nu medlemmar på Face. Bli det du också: www.facebook.se


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*