Bloggmeny

Händelserik dag i Kescemeth.

onsdag, 28 november 2007 01:05, Politik

Imorse började vi med att träffa handelskammaren i Kescemeth plus reprsentanter för flera företag.Därefter var det presskonferens och högtidligt underskrivande av det samarbetsavtal vi nu har med Kescekemeth. På eftermiddagen var vi hembjudna till Christer Nilsson som är chef för Såtenäs gruppen som bor och verkar där för att supporta och stödja Ungrarna i övertagandet av JAS 39 Gripen.Förutom Christer och fru Annika så var ytterligare ett tiotal Såtenäsare där,,trevligt. 7 familjer från Lidköping bor o verkar i Kescemeth. Ytterligare 8 familjer som kommer från andra ställen i Sverige bildar en liten egen svensk koloni. Här har vi signat överenskommelsen om samarbetet.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej Kjell!

Kort fråga.

Blir dessa "invandrade" svenskar lika illa behandlade av ungrarna, såsom en del svenskar behandlar personer vilka kommer till vårt land av olika orsaker?

Förmodar att ditt svar naturligtvis är nej, men vill ändå belysa ämnet.
Tror med all säkerhet att våra svenskar blir väl omhändertagna, såsom vi borde göra med arbetsvilliga invandrare som kommer till vårt avlånga land.
Hälsningar från Dan, tjatig som f*n.

Dan Lindahl - 28 november 2007 00:00

Dan ge dej nu... kollati NLT i veckan på bilderna från Statoil? räcker det?!?

J J - 28 november 2007 00:00

Hej Kjell, jag hoppas att flygresan hem gick bra och som sagt TACK för senast !!
PS: Christers fru heter fortfarande Annika !!

SOLIGA HÄLSNINGAR // janne

Jan Högenberg - 28 november 2007 00:00