Bloggmeny

Handel i Centrum

lördag, 06 januari 2007 11:59, Politik

Snart skall vi behandla frågan om ett externt handelsläge i Lidköping.Oavsett vad beslutet blir skall vi göra innerstaden ännu attraktivare.Så attraktiv att man bara "måste" besöka för att det är trevligt.På Rodeo Drive i Los Angeles har man satt upp ljuskronor för att ge ett fashionabelt intryck. Vi skall inte ha kronor men jag visar på nåt annorlunda. Även köpmännen har tänkt till o presenterar julskyltningar som är vackra o tilldragande. En insändare i NLT frågade om det var ett antal politiker som verkligen skulle bestämma vart handeln skall vara.Jaa så är det.Vi äger nämligen marken..ler.. och vi..det är vi alla i Lidköpings kommun. I mark kan man även lägga ett skyltfönster-återigen Rodeo drive där fönstren låg i trotoaren. Snyggt va,,hahahahh...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*