Bloggmeny

Hamnstaden

tisdag, 02 oktober 2007 02:02, Politik

Idag presenterade Liljewalls arkitekter från Göteborg kommunens planer på ombyggnad av Västra hamnen. Jag lägger ut flygfotona här. Det är ganska smått,,men ni kan gå till bildgalleriet Kjells bra bilder så kan ni se dem i större format. Här ser ni ett förslag på etapp 1. Att använda den mark som ligger snett nedanför Vestas Gjuteri.Arkitekterna har även ritat in en ny småbåtshamn samt ett nytt höghus. Kanske ett hotell eller varför inte bostäder?? Till höger finns det massor med bostäder inritat där oljecisterna nu finns. Här ser ni Nya staden från ett annat flygperspektiv. Längst bort ser ni den nya badplatsen och sandstranden. En hotellanläggning är inritad och konferenscenter. Annars gick en stor del av dagen till mötet angående kostnaderna för Sparbanken Arena. Hela paketet med allt som finns inom Ågårdens detaljplan går på 347 miljoner....Bara....hahahh. Vi får koncentreta oss på Arenan. Skriver mer imorron eftersom vi skall ha presskonferens.Men durt blir det... Arenan går på 200 mille..Bilder kommer..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hamnstad 2050!!!!!!!!:)

Göran Kjörk - 07 oktober 2007 00:00

Kan det bli finare? Knappast. Det ser riktigt riktigt fint ut.

Oven - 02 oktober 2007 00:00