Bloggmeny

Hälsa eller inte hälsa....eller hej eller inte hej..

söndag, 29 juni 2008 10:10, Politik

Gårdagens förmiddag var solig och fin så jag gav mig ut på en centrumrunda. Har tänkt på detta länge men gårdagen blev en koncentration av allt. Många människor jag aldrig sett hälsar på mig, det är givetvis trevligt och tyder på en positiv människa. Sen finns det människor som brukar hälsa men som av någon anledning inte hälsar längre.Den tredje varianten är människor som aldrig hälsat tidigare men som nu börjar hälsa.Fjärde är de som alltid hälsat men som nu börjar prata också,mestadels om arenan förstås.Femte är de som hälsar från och till, man vet aldrig var man har dem så jag hälsar oavsett.De mest knepiga är de som aldrig hälsar trots att de borde det..Jag har en man som alltid bara stirrar. Inte ett ord tillbaka. Trots att jag träffat honom flera ggr genom åren i jobbsammanhang så nej,,jag existerar inte, bara ett tomt stirrande. Jag har andra exempel där jag har lust att gå fram och ruska tag i vedebörande och säga du,,,det är jag.varför hälsar du inte.... Sedan har vi de som alltid hälsar givetvis. I förrgår var det RIX FM festival i Lidköping.Jag återkommer till den också eller frågan om festivaler överhuvudtaget.Börjar med bilder. Patrik Isaksson. Underhållningen drog ca 5000 personer. Velvet eller som hon heter Jenny Petterson. Alcazar. Anders Johansson. Sibel. Sibel Redzep är bördig från Macedonien.Slog igenom i Idol som 16 åring.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej Kjell!

Hoppas jag tillhör gruppen som hälsar och sköter sig!?

Jörgen Larsson - 30 juni 2008 00:00


Hej Kjell!

Nu ska jag berätta vad som hände mej i
fredagsefm.........sneddade torget med
RIX FM:s dunka dunka som sällskap och
ser också dej komma gående i riktning
mot scenen. Du kollade åt "mitt håll" och
jag vinkade 2 gånger till dej och jag log
dessutom för ljudnivån var otroligt hög......
MEN DU hejade inte på mej fast du vet
mycket väl vem jag är!
Jag tog inte detta speciellt hårt utan tänkte
bara "nu går "Kjelle" i drömmmens värld!!!!!
Jag gör ett nytt försök när vi ses igen!!!

Hälsar med glädje! - 30 juni 2008 00:00