Bloggmeny

Håller mej till Lisch tillsvidare.

måndag, 13 december 2010 20:12, Politik

Efter den fruktansvärda händelsen i Stockholm har jag många åsikter kring sakfrågan men jag avstår. Min åsikt påverkar inte världen och det känns onödigt att reta upp mer än borgare i Lidköping och en och annan Varabo. Ikväll har vi Kommunfullmäktige i Lidköping. Ligger lågt här också ikväll. Det är fyra år till nästa val och det som sägs ikväll har ingen betydelse. Ett inlägg från mej brukar förlänga debatten med en timma. Kan dock notera att Alliansen fortsätter med samma politik som de fått stryk med i 16 år nu. Tror tydligen att det är en framgångsväg,eller så vill de vara kvar i opposition.De tror fortfarande att väljarna är dumma eftersom de inte har pengar till det de föreslår.Det saknas många miljoner och de redovisar inte vart pengarna skall komma ifrån.De bedriver oppositions och löftespolitik med totalt tomma byxfickor. Det vet väljarna i Lidköping och många tycker säkert de är pinsamma. Det har nyss varit Nobelmiddag med de mest utsökta och dyra måltiderna. Undrar just om de stått i Stockholms Stadshus och styckat kött för tillagning eller skurit färsk fisk. Det är nämligen motsvarande politik de utan utvärdering skall införa i Lidköping. Visst är det viktigt med att laga mat så nära som möjligt men vi har sagt hela tiden när ekonomin tillåter. Att lägga 80 milljoner på lokaler rakt av innan utvärdering är inte smart.Det är attans fina måltider man kan få för dessa pengar. Träffade skådespelerskan Christina Stenius. Känd från Hem till Byn mest.Trevligt.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*