Bloggmeny

Hallen och diariet.

onsdag, 05 december 2007 01:20, Politik

Idag beslutade vi att partierna träffas på måndag kväll för att gå igenom läget om Sparbankens Arena. Den demokratiska behandlingen har pågått en månad. Som vanligt har många svårt att skilja på sakfrågor och rena åsikter,,(ibland grundade på okunskap och eller känslor). Det ingår i en debatt dock,,och det är väl bara att gilla...Jag vet vad vi skall diskutera om men jag väntar tills på måndag så får ni partiernas beslut. Bengt Klang har JO anmält kommunen för brister i diariet. Vi får väl se vad JO säger men jag är rätt lugn. Vi har ett fungerande diarium. Avseende E post så händer det naturligtvis alltid att det kan bli fel. Idag fick jag ingen kallelse till ett möte exempelvis. Avsändaren kunde se att det var sänt men jag hade ej erhållit.Det kan ingen diarium i världen hjälpa. Vi får 1000 tals s.k skräppost varje dag. Givetvis kan det bli fel där också. Men att vi inte kan få fram seriösa handlingar stämmer ej.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*