Bloggmeny

Häääääääärligt.

måndag, 20 september 2010 01:13, Politik

Även om det är trist valresultat i Sverige så är vår och min seger i Lidköping underbart härligt. Nästan 1000 nya röster men trots detta inte ett enda nytt mandat. Verkar konstigt. Sverigedemokraterna får två mandat med drygt 700 röster så visst har vi ett knepigt uträkningsförfarande. Miljöpartiet tog dock ett mandat så gemensamt har vi rödgröna gått framåt. För mig personligen är det min största seger någonsin. Rekord i antal röster.Rekordstöd.Valstrategin satt klockrent. Även att neutralisera biblioteksfrågan. Men skönast var att få ge allansens falska gäng en rejäl fettmula. Så mycket skit de kört med och elakheter. Att väljarna straffar dem var för mej självklart. Man skall hålla sig till politikens sakfrågor. Centerns fånigheter med Kjell skatt,straffade sig. Moderaternas falska angrepp kring protokollet + förtalskampanjen att jag både är alkoholist och jagar småtjejer straffade sig, dessutom en riktig usel valkampanj med två kandidater samt nykomlingar i politiken som sprang till media och skapade oreda I stort sett gjorde man alla fel som kan göras. Deras största problem är dock att man inte förstår detta.KD,s usla oppositionspolitik där de stått och pratat skit i valstugan plus att de också deltagit i smutskampanjen straffade sig. Folkpartiets Per Johnsson belönades för ett idogt jobb där han hållt sig till sakfrågorna.Sedan lockade han tillbaka väljare efter FP tidigare kräftgång i Lidköping. Nu är kl två och jag skall somna skönt. Nu fortsätter vi och stärka upp och bygga Lidköping. Ungdomsarbetslösheten skall vi ta tag i. Tack-tack.. Jag o Göran i MP har kört en valrörelse med framgång.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Du har helt rätt ang Mona Sahlin. Vi är många som inte röstar röd/grönt längre pga att vi ALDRIG skulle acceptera Mona Sahlin som statsminister, det behövs väl ingen kommission för att inse varför (S) tappar väljare, byt ut Mona så blir det garanterat mer röster nästa val!!

Ane - 23 september 2010 00:00

Och du sysslar inte alls med smutskastning menar du?

Madeleine Karlsson - 22 september 2010 00:00

Det hedrar dig att du vågar gå ut och säga sanningen om Mona Sahlin iallafall, det vågar tydligen inte några andra Sossar som inte vill hamna i kylskåpet. Men eftersom jag gärna har kvar en borgerlig regering så är jag glad om Mona och Tomas "gnällspiken" Östros sitter kvar i fyra år till.

PeterH - 22 september 2010 00:00

Jag har aldrig smutskastat någon.Jag skriver bara sanningen. Om verkligheten är negativ för vedebörande parti eller individ så har man satt sig i detta själva.Det innebär inte att jag har ensamrätt på all sanning.Men i de fall jag skriver på min blog så är det vidimerade sanningar från många personer.

kjell hedvall - 22 september 2010 00:00

Till Hedvall!

Håller inte med dig om att biblioteket är en icke fråga.

Visserligen spelar det ingen roll, kommunikationsmässigt, var det ligger inom centrum (orion/sockerbruket/gamla fk etc).

Dock så kräver biblioteket en stor, och dyr, lokal. Givetvis vill alla som har möjlighet hyra ut till biblioteket, vilket innebär en stabil hyresvärd och säkra pengar för en lång tid framöver.

Som skattebetalare skulle det därför kännas betydligt bättre om biblioteket låg i en av kommunen ägd fastighet och att kommunen därmed fick "tillbaka" hyran. Därtill stannar även investerade pengar gällande ombyggnation/renoveringar inom kommunen (dvs i fastigheten).

Det måste väl ändock väga över, eller?

Kommuninvånaren - 21 september 2010 00:00

Förresten...

Som "en som gärna byter regering" tycker jag att din smutskastning i "Häääääääärligt"-inlägget, oavsett anledning och till vilket parti/person det än riktar sig mot, är onödig! Måhända att kritiken i vissa fall säkerligen är befogad... men som sagt onödigt!

Men sådan är väl dagens politik!

Kommuninvånaren - 21 september 2010 00:00

Ja stort GRATTIS! Hade inte S tagit hem segern här hade denna dagen varit helt SVART! Men nu finns det iaf hopp om en bättre morgondag på hemmaplan. Som du förstår är det lite extra deppigt pga resultatet i folkomröstningen. Rädslan för färändring är enorm och sorglig tycker jag. Hur i fridens dar ska Sverige bli ett bättre land för ALLA efter ytterligare fyra år av omvänd Robin-Hood-anda? Vi får kämpa redan nu för ett regeringsskifte då!/Eva

Eva Mowitz - 20 september 2010 00:00

Verkligheten är att vi fått nästan 1000 nya röster-Vi håller kvar majoriteten och kan föra vår politik.Vi har stoppat våra motståndare som hade framgång i riksdagsvalet.
Bibliotekets placering är en icke fråga.Fullständigt ointressant vart det ligger inom centrum.
SD har ingen makt.

kjell hedvall - 20 september 2010 00:00

Ett största grattis till dig Kjell:D Man blir liksom lite gladare efter detta med tanke på riksdagsvalet:( Nu återstår väl bara att se hur MP förhåller sig till Reinfeldts oheliga invit? Om MP accepterar sviker de nog många av sina väljare men med tanke på att de skulle bli regeringens näst största parti så är väl inget annat än, VICE STATSMINISTER,MILJÖMINISTER och varför inte SOCIALFÖRSÄKRINGSMINISTER det enda rätta att kräva utav Reinfeldt och resten av han anhang:D Förövrigt så undrar jag om det bara är jag som inbillar mig, men jag tycker att Göran L ser lite väl överförfriskad ut? :-o ha ha :D

Maria Pettersson - 20 september 2010 00:00

Framgång?
Man ska se saker för vad de är Kjell. Är inte lokalvalets vinnare en skomakare samt ett före detta nazistparti som nu valt att kalla sig SD?

VERITAS - 20 september 2010 00:00

Gratis! Til dig - Lidkoping fortjenar det. Per J

Per J - 20 september 2010 00:00

Asch jag är så himla glad att jag måste skriva en gång till:P Det som slår mig denna gång angående det kommunala valet är, att flera borgarpartier såsom ni herr Hedvall mycket riktigt påtalat kört en smutskastningskampanj mot dig som person. Har man följt olika debatter på allehanda forum osv så har de borgerliga sympatisörerna varit de helt klart elakaste och oftast frångått sakfrågorna. När ni sen kom med era framtidsvisioner gällande Lidköping så tappade nog borgarna hakan totalt :D Jag kan med säkerhet skriva att dessa plus hotet om en ev privatisering av vårat sjukhus gav er och era samarbetspartier makten i ytterligare fyra spännande år:) :) Återigen ett JÄTTEGRATTIS;)

Maria Pettersson - 20 september 2010 00:00

Grattis Kjell. Så roligt att det går bra någonstans i alla fall. Lycka till de kommande fyra åren önskar en avlägsen släkting från Stockholm.

Per Östberg - 20 september 2010 00:00