Bloggmeny

Gustavsberg och Ungern

söndag, 25 november 2007 10:13, Politik

Var och besökte Gustavsberg igår. Har aldrig varit där men hört en hel del genom åren om deras arbete att få liv i den nerlagda porslinsfabriken. Man hade en glas o keramik/porslinsmässa och för första gången ville vi i Rörstands kulturforum visa upp oss för stockholmarna. Man har ett antal keramiker och tillverkare i Gustavsberg samt även försäljning. Upplevde dock att det ligger "vid sidan om " även om det ligger nära Stockholm. Fick en del nya idéer och träffade naturligtvis flera som man skall göra på en mässa. Nu åker jag vidare idag till Ungern för att bl.a besöka deras keramiska center.Skall träffa borgmästaren i vår vänort Keskemeth.Om datoriet funkar kommer jag att lägga ut mer. Inger och Irene från Print o design Lidköping. De kan ännu på Gustavsberg.snyggt. Vem som var konstnär framgick inte. Afsaneh Monemi presenterade sin speciella keramiska konst på mässan.Återkommer med fler bilder från mässan.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*