Bloggmeny

Gunnar är borta-Vila i frid.

tisdag, 27 januari 2009 01:43, Politik

Som det skrivits om har Gunnar Sundberg avlidit 63 år gammal. Gunnar hade dåliga förutsättningar men kom någorlunda på kant senare delen av livet. De flesta Lidköpingsbor kom i kontakt med Gunnar under de senaste åren när han engagerade sig i antivålds kampanjer.Jag själv har känt Gunnar i över femtio år. Vi var nästan grannar på Rådagatan så jag har följt hans öden genom livet.Pappa Erik "Masen" jobbade på Rörstrand bl.a. Mamma Gunhild var snäll emot oss barn. Man kan skriva mycket om både arv o miljö när det gällde Gunnar.Han försökte dock reparera allt ont han gjort i sitt liv och han lyckades någorlunda. Jag hade bestämt med Gunnar att träffas nere vid Sockerbruket på loppisen under lördagen,så blev det nu inte. Lidköping har tappat en profil. Vila i frid.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Lidköping har definitivt blivit en profil fattigare.:'(

Nisse Hult - 27 januari 2009 00:00