Bloggmeny

Gudstjänst i Saleby

söndag, 15 oktober 2006 15:05, Politik

Fick en fråga från Sonja Grunselius om jag ville vara med på en dialogpredikan i Saleby kyrka.Jag tackade ja och nu är den gjord.Vi pratade om frågor jag tycker är viktiga: Solidaritet,Jämställdhet,Kyrkans roll.samhällets och individens ansvar.Samarbete.Att vara god.Godhet. Ärlighet,att göra fel.förlåtelsen. Tog upp de hemlösas situation i Lidköping på förra kommunstyrelsens au.tyvärr mötte jag inget större gehör. Under predikan kom jag på att jag skall ta kontakt med Ria om vi kan göra något tillsammans.Alla möten har något gott med sig. Saleby kyrka. Klocktstapeln- sveriges äldsta klocka från 1228.Vi befinner oss på historisk mark,min farmor kommer från saleby.här vilar hennes föräldrar. Sonja Grunselius o jag efter gudstjänsten.Bättre präst än Sonja finns ej.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*