Bloggmeny

GT o Esplanadteatern

lördag, 23 september 2006 22:06, Politik

Möttes av GT,s löpsedel imorse..Inte var dag man är på löpet.De hade till och med en bild som var 8 år gammal..ler.. Det var väl lite omoget av MP att utttrycka sej som de gjorde .att de krävde en massa poster i Lidköping-fler än vad man kan kräva p.g.a sin litenhet..Men vi samarbetar bra,så det kommer att lösa sej.Efter några timmars städande bar det iväg till Sockerbruket. DAx för invigning 2 - Esplanadteatern.Nu hade man släckt ner så min camerablixt räckte ej till men teatern har fått utmärkta lokaler(kolla på lidköpingsnytt)......Grattis till att man såg möjligheterna. Torsten Kärrbrink - ledande inom teatern. Var o köpte Thé o fångade denna fina bild på en av innergårdarna i nya staden.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*