Bloggmeny

Grymt långt efter att uppdatera.

fredag, 30 mars 2012 10:26, Politik

Just nu är min arbetsbelastning  hög att jag ligger 4-5 bloginlägg efter.Mina nya åtaganden  region och Skaraborgsnivå gör att man är borta från Lisch hela dagar.I Göteborg har jag varit i två dagar som exempel i denna veckan.Vad gör man  möte i Göteborg.Är det viktigt för Lidköping. ? E 20,s framtid.Vägfrågorstort,hamnfrågor-Vänern.Gemensamma vårdfrågor med regionen.Högskolan Skövde (Som är hotad).Vindkraftenes utbyggnad är några exempel.Jag skall skriva om Sm i bandy och visa foton givetvis.Det var en härlig upplevelse att vara med.Nu vet dessutom hela Villa gänget vad det handlar om i praktiken.Man kan ha ett teoretiskt mål.Nu finns den praktiska kunskapen och målet att vinna SM i bandy borde kunna nås de kommande åren.

När hänger dessa runt Villaspelarnas halsar.2013-2014 är ingen omöjlighet


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Jag skrev det.2013.och 14.SM finalen går på våren.

Kjell Hedvall - 30 mars 2012 23:18

....säsongen 2012-2013 är inte heller en omöjlighet ;)

Jocke - 30 mars 2012 17:34