Bloggmeny

GRATTIS CARINA

torsdag, 22 mars 2007 01:16, Politik

Idag väljs Carina Ohlsson från Lidköping till ny ordförande i Miljö och jordbruksutskottet i Sveriges riksdag.Ett stort grattis.Det är bra jobbat att gå från ordförande i miljö o hälsa i Lidköping till att bli ordförande för hela Sverige....Kul..o trevligt. Det är lätt att bli nostalgisk,,jag kommer ihåg när jag var ordförande i SSU Lidköping och vi ordnade disco i Gillestugan.Då kom 3 tjejer 14 år gamla.En var Carina. Jag stod som ersättare i riksdagen redan på 70 talet,men avstod riksdagskarriären till förmån för Carina.Trevligt att jag gjorde rätt. Nu har hon klivit rakt in i toppolitiken och sitter med i sossarnas gruppstyrelse ihop med Mona Sahlin,Thomas Bodström,Thomas Östros,Ulrica Messing som några exempel.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*