Bloggmeny

Gott Nytt ÅR

söndag, 31 december 2006 11:55, Politik

Nu till alla underbara vänner och till er alla läsare på min blog.2006 var ett kanonår med valsegern i Lidköping som en riktig höjdare.Tack alla som stöttat.Som sagt tidigare- denna min site har slagit mycket väl ut-och tack alla.Skall göra den ännu bättre under 2007. GOTT NYTT ÅR. HAPPY NEW YEAR. FELIZ AÑO NUEVO Får ta med mina 3 barnbarn o anna o camilla i nyårshälsningen. Ett fint konstverk. Sänder en nyårshälsning till Betty som är stor konstnär i Indonesien.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Tja, Kjell!

Skillnaden på oss vanliga människor och Dig, är att du är en folkvald politiker och kravet man ställer på Dig, är inte att Du skall säga vad du tycker utan vad ditt parti och partikollergor står för i olika politiska frågor....
Jag däremot är en enkel oborstad civil person och får yttra mig nästan som jag vill (ler)

ADB - 31 december 2006 00:00

....jo glömde säga det att anledningen till att folk blir lite ilska över ditt spott och spe över bandyn, är kanske att bandyn trots allt engagerar en stor skara folk i Lidköping....man kanske trots allt är stolta över vad man har. Det borde vi alla vara!!!

Gott Nytt År Lidköping

ADB - 31 december 2006 00:00