Bloggmeny

Gott Nytt år och Grattis Villa...

måndag, 04 januari 2010 11:52, Politik

Gott Nytt år.. Som vanligt hade vi nyårsfirande på torget i Lidköping. Kommunen har dragit ned på programmet före tolvslaget till enbart 15 minuter eftersom de flesta kommer sent. Dauda Green gjorde sitt bästa att överrösta allt skrän och skjutande. Jag vill passa på och gratta Villa Bk till i praktiken serieledning så här i början på det nya året. Vem trodde det och har det hänt tidigare. Eftersom Villa har två matcher mindre spelade är det väl mindre troligt att man inte tar två poäng på dessa matcher.Annars har verkligen arenan ställt till de för de som lever i det gamla.En insändare tyckte att det var en kommunledningsfråga vart man köper biljetter till Villas matcher.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Glöm inte att Villa faktiskt vann elitserien det året då de senast gick till semifinal. Annars en stor eloge till kommunledningen, dels för arenans tillkomst, men även för allt det andra arbetet som läggs ner. Vi har trots allt en fin kommun som vi bor i och som vi skall värna om.

Zaphod - 05 januari 2010 00:00