Bloggmeny

Gott Nytt ÅR

onsdag, 02 januari 2013 10:09, Politik

Hämtar bilden från min Kinesiska sida. Man startade  en "fanclubs" sida för mig i Kina.Jag kan inte skriva eller förstå Kinesiska men  visst är det kul

Antalet deltagare växer för varje dag.Förstådd blir man genom ett mycket bra översättningsprogram som finns inlagd i chatfunktion.

 


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Moderaten Bertil Johnssons djupdykning i det som han kallar sin sakfråga är som att tala med någon somt har lärdomens förmåga att förklara,han talar hellre än bra. Har man varit medborgare och företagare i kommunen i 50 år vet man att det är förutsättningar i sak det handlar om inte att angripa alla utom sig själv för att förklara jag vet och kan bäst själv. Det är en självklarhet för mig att de rödgröna tllsammans når över 60% stevket vid nästa kommunalval och det har naturligt B.J.i minvärld bidragit till att sifrorna blir så höga. Det har alltid varit så att verkligheten kan läsa vad som är bäst i denna sakfråga för kommunen,en poltiskövertygels där kommunens kommunalråd uppriktigt och klar vid flera tillfällen deklarerat sin ståndpunkt i de allvrliga händelser som uppstår att kommunalt poltiskt har han yttersta ansvaret. Med den glasklara viljan gör han mer än sitt bästa och det kan B.J. lära för sitt eget bästa
tilsammans med de moderater som intealltid upplever honom som den bästa.

Lennart. Albertsson - 17 januari 2013 16:47