Bloggmeny

Gott att vara ledig nu....men...

torsdag, 22 juli 2010 22:59, Politik

Jag är ledig nu och ligger lågt med det mesta av politik.Centerns Kent Folkesson har dock inte semester utan ingår i Centerns högergrupp och frågar om skatter som den värste moderat.Anledning till skattehöjning är att vi får betala för den massarbetslöshet vi har bland ungdomar i Lidköping.Det är Centerns Näringspolitik i Sverige som bl.a är orsaken.Läget är prekärt i Västra Götaland och vi måste ha statligt stöd sa den av regeringen utsedde Kent Johansson (c) för ett år sedan när han beskrev situationen här.Ingen har lyssnat utan satsningen sker i Stockholm och ingen annanstans.Tala om decentraliseringspolitik.Man skäms över dagens Centerpartister.Det gör de själva också för den delen. Avhoppen sker i parti och minut.Snart vore det dax med en partisprängning innan det är försent.Centern har en plats som landsbygds och grönt parti i svensk politik. Här i Lidköping är det vi socialdemokrater som blivit landsbygdspartiet och Miljöpartiet har tagit de gröna inom C.Det är väl bäst att tillägga att beviset för detta är valresultaten. Semester innebär tid att fotografera.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*