Bloggmeny

Göteborg.Karlstad,Bluesföreningen o arbetslöshet.

torsdag, 07 december 2006 23:47, Politik

Läste från Byggnads att antalet arbetslösa byggnadsarbetare den sista månaden när de borgeliga hade makten förra gången var 30,074.Antalet när de tog över igen var 4.236.Nu stoppas nyproduktion o byggnationen kommer att rasa.Dessutom vann de valet med tal om massarbetslöshet.Jämför siffrorna.Bluffmakare. I går kväll var jag på Liseberg.Så här kommer en julbild från Göteborg också. Genialiskt med Jul på Liseberg,Nu fick man en ny säsong. Eftersom det är så varmt ute fick man besöka Isbaren.Nu slipper jag åka till Norrland....ler Idag åkte jag till Karlstad tidigt,möte med Vänerhamn. Väl hemma så avverkade jag flera möten för att kl 21 hamna på bluesföreningen som hade lite juljam. Naturligtvis fann jag Mario där.Mario har haft en tuff vecka med många möten o samtal.En hel del protester emot de nödvändiga förändringarna inom skolan,ca 800 färre elever i grundskolan kommer det att bli.Givetvis kan inte allt löpa på som vanligt. Mario jammade tillsammans med bl.a Hanna Mählström på trummor.Här möts generationer och alla kan vara med i sina första lärospån.Trevligt.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*