Bloggmeny

Göteborg.Fredriksdal o Strokirks.

torsdag, 01 februari 2007 19:23, Politik

Två hektiska dagar.Har vart i Göteborg o träffat landshövdingen: Göte Bernhardsson.Ämnet var Läckö och hur vi kan utveckla.Göte är ordförande i stiftelsen som Lidköping både deläger och stöttar ekonomiskt. Det blir ingen bild på Göte eftersom han kommer med imorron då vi skall inviga biogasmacken.Snygg servett dock..ler. Jag hade återigen besök av en åttondeklass från Fredriksdal.Åttan är en rejäl brytningstid för våra ungdomar. Här symboliserad av Anton Apell och Christoffer Henriksson.Som synes har Anton vuxit rejält o blivit över 190.Jag har tänkt många ggr hur vi utvecklas olika och hur jobbigt det är att växa.Vi har en skola där det förutsätts alla skall utvecklas vid samma tidpunkt och betyg sätts därefter.helstolligt tycker jag. När vi är i Lidbeckska huset brukar jag också visa Lidbeckska rummet med sitt 1700 tals möblemang och berätta lite om Lidköpings historia. Christoffer höll sig framme igen,,nu med Linnea Ljungqvist. Jag var nere en sväng på Strokirks tryckeri o pratade med Göran.Man har investerat rejält förra året och har nu Europas modernaste tryckeri.Datorerna har helt tagit över vilket inneburit färre personal.Konkurrentkraften har dock stärkts och de 51 anställda har fullt upp. Mycket fina tryckeriprodukter med hög kvalité.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*