Bloggmeny

God fortsättning,det fortsätter hela året..

söndag, 02 januari 2011 23:06, Politik

Nu drar det igång så smått även om det är helgdag igen snart. Närmast blir att få igång den nya politiska organisationen för denna mandatperioden. Många nya förtroendevalda kommer in. Vi har ett gemensamt program inom S-V-Mp som är presenterat tidigare men inte beslutats eftersom det är de nya politikerna som skall ställa sig bakom och besluta. Var på Arenan ikväll och såg Villa besegra Broberg/Söderhamn med 5-3. Arenan är något vi skall utveckla ytterligare. Det finns massor att göra vilket är trevligt. Lidköping är ett mycket lyckat exempel utifrån allmänhetens intressen. Särintressen finns och de är starka men det kan vara på sin plats att återigen påpeka att vi har en evenemangshall,inte en bandyhall. Det har vi varit överens om och ingående överenskommelser skall hållas. För mig är det en hederssak att hålla överenskommelser,även muntliga. Det har jag följt genom livet och även om det kostat en del så är det framgångsvägen. Arenan är en succé i Lidköping och tydligen är det inte bra för en del. Förhoppningsvis löser vi framtidsfrågorna och som sagt utvecklar det hela. Kommer att skapa ännu fler arbeten. Detaljer får ni vänta med-Just nu gäller att skapa lugn och framtidstro. Efter att mitt politiska jobb är över i Lidköping skall jag bli fotograf-ta upp radiojournalistiken igen samt bli musiker i ännu högre utsträckning. Som fotograf är jag erkänd hästfotograf.Nu kommer lite bilder från Villamatchen. 3-3 och matchen vändes när Johan Esplund vilat i 10 min på botbänken.Spelade till David Karlsson som satte bollen högt. David Karlsson igen. Verkar som att David trivs i arenan.5-3


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Ska vi slå följe till SM-finalen Kjell? :D

Ove Nordström - 08 januari 2011 00:00

Jag håller helt med Dig Kjell om att det är en evenmangshall och en lyckad sådan. Tycker ändå att någon gjort en tavla då de avser att släppa in en betydelselös handbollsmatch did tidpunkt då Villa spelar kvartsfinal. Men de ordnar säkert till det på något vettigt sätt hoppas jag.

Kent Almertz - 04 januari 2011 00:00

Bandy är också ett evenemang! Glöm inte det! :-o

Alexander - 03 januari 2011 00:00

Bra med visioner för arenan, men när ska det bli ordning på badhuset????
Jag vill inte ha ett äventyrsbad, men gärna så man kan gå och simma i ett frächt badhus. Är det för mycket begärt? Passa på nu när det ändå måste göras något åt taket.

Lindström - 03 januari 2011 00:00