Bloggmeny

Glädjande förtroende och högt betyg..Bäst i Västra Götaland.

tisdag, 19 januari 2010 00:42, Politik

Regionen har låtit SOM institutet göra en attitydmätning över de förtroendevalda i Västra Götaland.Alla kommuner är med utom Göteborg.Glädjande nog är Lidköping bäst. Vi politiker får höga betyg av Lidköpingsborna.Känns naturligtvis mycket bra. För att citera från utredningen:Hur nöjd är du med din kommun som helhet som en plats att leva och bo i. Öckerö får 8.2 på en tioskala och Lidköping 8.1. Innevånarna i Lilla Edet ger låga 5.5. Mer förvånande är att både Skara o Falköping kommer därefter i sämstlistan. Hur sköter din kommun de olika verksamheterna ? Lidköping är här bäst NR 1 med 6.9 följt av Trollhättan. Lilla Edet och Falköping sämst igen. Hur nöjd är du med det inflytande och insyn medborgarna har över kommunens beslut. Åmål får 5.5.Lidköping kommer därefter med 5.3 Lilla Edet och Falköping igen i bott. Hur lyssnar politikerna på invånarnas synpunkter ? Åmål 5.7 sedan Lidköping 5.4 - Vänersborg sämst.Följt av Falköping. Hur jobbar politikerna för kommunens bästa ? Lidköping etta med 6.4 följt av Åmål 6.3 Lilla Edet sämst igen. Hur kunniga är kommunens politiker ? Lidköping NR 1 med 6.0 följt av Trollhättan. Sämst är Falköping.Mellerud och Mariestad med 4.0 Som ni ser ligger Lidköping 1-1-1-2-2-2 och blir därmed bäst i Västra Götaland. Resultatet är sensationellt från min horisont. Undersökningen är statistisk säker och jämförbar. Det säger vad Lidköpingsborna verkligen tycker. Jag säger tack.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Stort grattis !:) Fin bild också.

Ann-Mari

Ann-Mari Östberg - 24 januari 2010 00:00

Den är så bra som den är, :) finns ingen anledning att ändra på den.Kjell, vi hoppas på en röd-grön majoritet 4 år till i Lidköping, som är närmast.

Anna Kelemen Ejstes (Mp) - 23 januari 2010 00:00

Ja men det är ju ett tydligt bevis på ett bra styre i Lidköping, trots Borgarnas eviga klagan.

Göran. Kjörk - 19 januari 2010 00:00

:D Sensationell horisont hur ser den ut?
Ny Gymnasieskola. Tillbyggnad av sjukhuset i Lidköping. Nybyggd evanemangshall. Ny Rörstrandsskapelse. Utökad daglivaruhandel. Ny Gatuarkad. Nybyggt Resecentrum, m.m.
Vilken härlig horisont och grattis. Vänligen l.a.

paridon - 19 januari 2010 00:00

Suveränt snygg bild Kjell! :D

Oven - 19 januari 2010 00:00