Bloggmeny

Fullständig Circus med Skutan..

måndag, 21 april 2008 16:05, Politik

Fick just telefonsamtal om att "matvraket" Skutan nu har slitit sig ifrån grundet vid Gaperhult på Värmlandsnäs och är med god vind på väg till Lidköping...Det hela är en fars utan dess like. Båten skall skrotas i Karlstad men de släpper inte in fartyget.Om inte ägaren tar hand om fartyget kommer väl kustbevakningen och dra Skutan tillbaka till Lidköping. Den kan ju inte driva som ett spökfartyg.Vi kan inte lägga den på samma plats igen...Som sagt,,vilken Circus,,jag har nog aldrig varit med om dess like... Litauerna har nu åkte hem och jag hoppas vi kan få igång lite samarbeten. Närmast som jag tror på är deras näringslivsorganisation som verkar vara på bettet. För oss i Lidköping är det viktigt att det blir ett reelt samarbete.`Tyvärr finns det många kommuner som samlar på vänorter och är mest intresserade av att besöka varandra vid festivaler och dylikt. Jag deklarerade nu inför delegationen att om det inte blir något så är vi beredda att avsluta samarbetet på denna nivå. Vänner kan vi vara ändå... Här skriver vi under avtalet.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*