Bloggmeny

Fria från personliga intressen - Dokussåpa o Berns

torsdag, 25 mars 2010 11:52, Politik

Socialdemokraterna är ett parti som står obunden inför personliga eller företagsintressen i politiken. Själv är jag stenhård med att påpeka om någon glömmer av detta.Uppenbarligeen gäller inte detta inom alliansen och vi ser exempel på hur partier agerar beroende på att de har medlemmar med starka ekonomiska intressen.Senast var det Centerpartiet som agerade kring privatisering av en värmepanna i Järpås. Jag undrade varför C var så engagerade i frågan. Nu fick jag se att lantbrukaren som agerade och som C sprang benen av sig för att stödja finns på Centerns kommunfullmäktigelista inför valet. Tala om ego. ------------------------------------------------------ Ett produktionsbolag inom TV håller just nu på med att att sälja in en ny dokussåpa.Travbanan är ämnet. Svensk Travsport rekommenderade Axevalla som den bana som var lämplig att skildra.Nu håller man på att provfilma för att få fram karaktärer.Själv blev jag filmad i tisdagskväll.Skall bli intressant och följa och se om TV 4.5 eller 6 köper in denna idé. ------------------------------------------------------ Idag är jag i Stockholm..Tåget var försenat 1,5 timma p.g.a tjällossning.Igår satt 35 tåg fast igen i Hallsberg upp till 6 tim. Kanske inte denna gången men visst har vinterns problem varit att Banverket fått besparingskrav från alliansen. Alla statliga verk har fått hårda krav på sig.På tåget satt en irriterad direktör och ringde,varje gång berättade han om det jävla Kalle Anka landet Sverige.Det var nära att jag påminde honom om att han säkert röstat på alliansen. Jag skall till Kommunivests årsstämma.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Här på andra sidan vättern har varken allians eller den forna sosseregimen gjort partipolitik av småföretagares intressen att driva värmeanläggning. För oss är det fritt att vara politiskt engagerade och även småföretagare. Det gäller visst inte i den röda kommunen Lidköping. Pratade inte Rosengren om den sista sovjetstaten, det finns ju kommuner också...Vi har flera lokala halm och pelletspannor på Östgötaslätten som värmer såväl kommunala som privata byggnader. Och det bästa av allt är att det ger arbetstillfällen utanför tätorten för lokat boende medbogare. Jag tror du är ute och cyklar på riktigt med dina påhopp.

Albin - 01 april 2010 00:00

Självklart är det fritt att arbeta för andra i en demokrati-Att arbeta för sig själv och sina egna ekonomiska intressen gör man i diktaturstater oavsett färg.Tydligen är det Ok i Östergötland enligt skrivaren..Pinsamt dåligt..

Kjell Hedvall - 01 april 2010 00:00