Bloggmeny

Fredrik Reinfeldt

tisdag, 13 november 2007 13:54, Politik

Landets statsminister talar just nu. Är väl den förste som lägger ut denna bild till offentligheten. Landets statminister höll ett tal där han pratade mycket om landets åldrande befolkning och att 50% av alla svenska nu blir 80 år.För at klara detta måste vi alla jobba mer..Fredrik hoppades att vi kunde jobba till 75-76 år...samt att deltiderna skulle försvinna. Iövrigt så skulle alla sjuka också ut...Vad jag hörde så är det fortfarande 1 miljon utanför arbetsmarknaden. Så det finns lite att göra för Fredrik och de löften man gick till val på. Iövrigt så skulle även kommunerna nu få jobb bidrag från staten. Det var första gången jag hörde Fredrik live. Han måste ha lyssnat mycket på Göran Perssons sätt att prata..Jag hade faktiskt väntat mig lite mer ungdomlig touch o spirít..Fredrik lät redan trött. På denna kongress finns även min samarbetspartner Göran Larsson från Mp... Just nu har motionsdebatten inletts med bl.a integrationsfrågor.Det är första kongressen där Sverigedemokraterna nu har tillgång till en nationell arena. Man har motionerat och pratar nu en massa människofientlig skit...Den gamle moderaten Sten Andersson från Skåne har hoppat av till Sverigedemokraterna..På bred skånska bräkte han att invandrare minsann skulle lära sig svenska snabbt. Jag hade svårt att förstå vad han sa.....hahahahh.på sin skånska..han kan ju lära sig svenska ihop med nån kurd från Iran..ler igen.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*