Bloggmeny

Från förr -Nostalgi...

torsdag, 28 september 2006 21:30, Politik

Efter 2 månader av mycket hårt arbete med långa dagar kan det vara tid att reflektera.Jaa inte här, men i mitt huvud..ler..Samtalen med V o MP går enligt planerna och vi kör på som tidigare.Nästa helg skall det vara klart.Idag hade vi möte om Sockerbruket-Förväntningar,planer möts av verkligheten med både nya kostnader o brist på fackfolk.Vi löser givetivs det också.Jag skrev om biblioteket igår.Jag lovade en bild..Här kommer det en bild från 1969..På tal om gårdagens o dagens hyss..hahaha..Jo det är jag.. När jag ändå blivit nostalgisk så kommer det ett foto..apropå frågan om du har spelat trummor tidigare: Från 1970...Ja,,det är fortfarande kommunalrådet..ler.. Ohh Mitt Lidköping..Ännu mer nostagi.......


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*