Bloggmeny

Framgången fortsätter för Eric Saade - Nytt polishus.

söndag, 13 mars 2011 00:02, Politik

Eric Saade. När jag såg Eric Saade vinna schlagerfestivalen kom jag att tänka på hans framträdande i Lidköping förra året. Längtar efter sommar och härligt väder. Vi behöver det nu efter denna rekordkylevinter. Skall bli kul med en ny festivalsommar. Ingemar Johansson. Länspolismästaren var i Lidköping i veckan. Vi har inget emot att lägga polishuset vid ringleden ihop med brandstationen. Polisen är benhårda på att den skall ligga i centrum. Vi får ge oss och P syd får vi förändra med både P platser och Polishus. Nu blir det arkitekttävling.Skall bli intressant och se resultatet. Kul bild som jag hittade. Årtal okänt men det är femtiotal.Min mamma på väg hem till Rådagatan. Bilden är tagen på Norra Torngatan. Där polishuset skall byggas låg Sundbergs cykelaffär. Min mamma har just passerat reparationsverkstaden,cykelaffären nästa hus. Anna Sundberg bodde ovanför. Därefter huset som innehöll Allans möbeltjänst. Låg i hörnet mittemot nuvarande ingången till Systembolaget. Huset till höger på bilden är ersatt av Systembolagshuset. Där min mamma går låg sketdiket,småtta.Som skilde De La Gardiestaden emot omlandet utanför med Esplanaden som första gata. Jag minns småtta mycket väl. Gick igenom titt som tätt som ungdom. Var lite kul med den smala gången emellan husen.Småskaligt verkligen.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*