Bloggmeny

Första Maj. Xindu -Chengdu-Kina.

onsdag, 02 maj 2012 04:00, Politik

 Första Maj firande enligt tradionell still med massmöten  torgen är avskaffat för längesedan i KIna.Människor får fira labour day hur de vill i Kina sa partisekr Yang.En del är lediga andra jobbar som vanligt. Det tar tid att förflytta sig i Kina med alla människor ett par tre timmar per dag får man räkna med i restid även om man bara skall röra sig några mil.I vart fall med bil.

Människor i tåg första maj i Xindu med plakat och trumpeter..Vad var budskapet...Jo reklamtåg för ett mobiltelefon företag...Kina anno 2012...

Partisekreterare Yang bjöd  lunch istället  första maj och vi samtalade om samarbetet mellan Xindu och Lidköping. Utvecklingen i Kina och Chengdu.

 

I det stora utbudet av butiker  gäller det att synas,,Man är bra att sticka ut...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*