Bloggmeny

Första Maj.

tisdag, 04 maj 2010 00:23, Politik

Vi hade ingen tur med vädret precis.Jag gjorde mitt 40 aktiva första maj.Har missat Lidköping några gånger.Åkte till Stockholm på åttiotalet för att få vara med om en stor demonstration.Sedan åkte jag till London ett år på nittiotalet,men där hade Thatcher avskaffat Labour day så det blev ingen demonstration. Denna första Maj var nog den värsta någonsin,det har både regnat och snöat men då har vi flyttat in. Denna gången var man envis och beslöt sig för att hålla fast vid Stadsträdgården.Ingen höjdare precis 2/3 gick hem snabbt i kylan och den hårda vinden. Arrangemanget bör göras om i grunden.Tyvärr tror man att vi lever på August Palms tid. 98 % av befolkningen var överhuvudtaget inte intresserade.Jag har talat för döva öron i 15 år men har kvar min uppfattning att det måste förändras. ------------------------------------------------------ Idag presenterade S-V och MP sin budget. Den var bra. Vi tar tillbaka lite pengar från de rikaste.Pengar som man inte behöver.Bättre att satsa på de som inte har det lika bra. Vi måste ha ett samhälle för alla. Allianspolitiken har varit till för Stockholmare och rika män.Man gynnar sig själva och skor sig. Bara 4.5 månad kvar innan det är slut på detta. Lidköping får 13 miljoner i statsbidrag. Nya pengar kommer för klimatinvesteringar och besöksnäringen.Kostnaderna för socialbidragen kommer att minska när ersättningen för arbetslösa höjs. Bilderna talar för sig själva. När Politicians avslutade så hade alla gått hem. Som tur var hade vi en and som tyckte om oss..ler..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*