Bloggmeny

Försäkringskassans kundtjänst

torsdag, 08 februari 2007 11:36, Politik

Jag har arbetat en del med frågan om var Försäkringskassans kundtjänst skall vara lokaliserat i framtiden.Lidköping är en av 34 orter idag. I framtiden skall det vara 4. Därför glädjande att kunna meddela att Lidköping blev en av de 4. Det har varit en kamp mellan Göteborg o Lidköping förlov sagt.Nu säkerställer vi inte bara nuvarande arbeten utan fler kommer. Kl 14.00 ringde Generaldirektören för Riksförsäkringsverket Curt Malmborg mig.Han meddelade att i etapp 1 är det 50 jobb.etapp 2 ytterligare minst 50.Så med nuvarande personal blir det över 150 personer som kommer att arbeta med telefontjänster.Kanon,det bästa besked jag fått på länge. Tack Curt....Beslutet är naturligtvis taget p.g.a att personalen är duktig i Lidköping.Grattis alla... Ikväll är det återigen Popquiz på Harrys.En jättesucce att fylla Harrys en torsdagskväll i Lidköping. Ikväll var det nästan fullbokat till nästa torsdag. Som jag sa så skulle jag förstärka lag EMA eftersom de kom näst sist i torsdags.Resultatet blev hyfsat.Vi kom 5:a denna gång.26 lag deltog. Jag deltog till några poäng bl.a Suzanne Vega och Luka samt Crocodile shoes med Jimmy Nail som jag fick fram ur skallen i samarbete med Caroline Algotsson från Kungälv men numera boende i Lidköping.Caroline var jätteduktig och fick fram det mesta.Nu är vi snart på pallen..ler..Man känner ju igen de flesta låtarna men att få fram svaret är svårare. Kvällens vinnare är riktiga fenor.De vann även första omgången.Visst känner man igen Lidköpingsborna...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*