Bloggmeny

Florbergers och Hovby-WestAir.

torsdag, 07 juni 2007 17:13, Politik

Min "granne" här på Grevhusgatan Börje Carlsson har beslutat sig för att gå i pension.Därmed läggs en anrik Herr ekiperingsaffär ned.Börje berättade att han fick jobb som springpöjk 1956 på dåvarande Andersson o Florberger vid Källaregatan. Företaget startades 1952 men Walther Andersson gick sedemera över till damekipering och Bergwiks vid torget. Fram till 1991 låg Florbergers i den fastighet som revs där Cervera ligger idag.Börje flyttade då till Grevhusgatan. Börje med en kund,Stänger gör man den sista Juni.Nu är det 50 % på allt. Jag var ute en sväng på Hovby West air sätter nu in sina första jetplan i trafik. Planet ni ser i Westairs färger skall gå med post i NordNorge och Svalbard.Ombyggnads arbeten sker kontinuerligt men det är en bransch med arbetskraftsbrist.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*