Bloggmeny

Finns större problem i samhället än bandy

tisdag, 27 december 2011 23:27, Politik

Eftersom jag sysslar med problemlösning heltid  är det alltid trevligt att uttala sig i området som jag inte har fullt ansvar för. Det ger utlopp för mina känslor vilka kan vara svårare i mer seriösa problem. Ett sådant som jag dock knappast kan vara ansvarig för är det mördande som sker var och varannan dag..Var det sju personer som mördades under julhelgerna bara ? I Malmö är det interna uppgörelser ständigt mellan stridande. I Lidköping har bostadsinbrotten ökat stort.Vi läser om detta varje vecka.Internationella ligor och lokala narkotika behövande står för denna typ av brott. Är det ett sådant Sverige vi vill ha ?.Är det folkhemsdrömmen ?

Ända sedan jag blev SSU are  har jag haft åsikten att högerpolitik i större utsträckning leder fram till brottslighet. I idéologin sköt dej själv och skit i andra blir det  härDet kommer dessutom att bli ännu värre.Jag började åka utomlands när jag var sjutton år.Det var väldigt enkelt att se skillnaden mellan det Socialdemokratiska trygga Sverige och stora delar av världen. Vi går emot ett samhälle med höga murar/taggtråd och kamphundar som vaktar villaområdena.Vi är i ett samhälle där människor misshandlas.skadas och dräps/mördas mer än någonsin. Skall detta fortsättaVarför vill svenska folket ha det här eftersom de valt en regering som för en politik som leder till detta. Skrönor om hur illa det var i Sverige avseende förtidspensionering och sjuktal florerade i högerns propaganda.Tills inte för länge sedan skrev högerns mannar anonymt   Lidköpingsnytt vecka efter vecka att S döljde arbetslöshetstalen med sjukskrivning och pension. Nu skulle det bli ändring.Vi i det nya arbetarepartiet skall bekämpa utanförskapet. Folk har gått  dettaResultatet idag är att det är all time high avseende förtids och sjukpensionering.Utanförskapet och arbetslösheten är HÖG och kommer att bli ännu högre efter Saabs konkurs för ossvästsverige

Ovanstående verklighet renderar ingen ros..snarare ris...men jag väljer ändå att visa den bild jag tog  årets julafton 2011.Vädret skiftar verkligen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*