Bloggmeny

Final i popquiz på Harrys.

fredag, 30 mars 2007 01:11, Politik

De senaste dagarna har vart tuffa..mycket långa arbetsdagar med resor också, Idag hade vi det årliga mötet med kommunens revisorer.jag fick bryta upp och kasta mej iväg till Uddevalla för ett möte med Västkom-En samarbetsorganisation för Västra Götalands 49 kommuner. Moderaterna har tagit över efter höstens val,helt klart. Sen tillbaka till Lidköping för att snabbt åka till Skara-från Skara till Folkets Parks årsmöte där jag är revisor ihop med Allan.Sen bar det iväg till lite avslappning som blev en rysare. Final i musiktävlingen på Harrys.Vårt Lag Ema kom ej till A final men startade i B finalen.Det har gått bättre o bättre för varje gång så jag hade på känn att vi skulle komma högt, men inte det som skedde...För VI VANN--Jättekul..Pris var ett presenkort på Harry på 1000 kr.Så på lördag blir det fest..ler... Lyckliga vinnare av final 2. Anna-Kjell-Petra-Emma och Caroline. Här har vi de lyckliga vinnarna av finalen.5000 kr. Lag: Back in Business har vart suveräna under under uttagningen och vann finalen lätt. Laget består av Familjen Larsson.Stefan,Ann,Elin.Sara. samt Anders Torstensson och Gunno Gustafsson. Grattis,,


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*