Bloggmeny

Fick nytt förtroende.

måndag, 22 mars 2010 22:10, Politik

Socialdemokraternas arbetarekommun hade årsmöte i lördags.Vi fastställde den lista vi går till val på i september.Fick förtroendet att toppa listan en femte gång vilket är hedrande och förtroendefullt. Nu skall vi tillsammans vinna lokalvalet igen. Detta ihop med Miljöpartiet och Vänstern.Vi har ett långt och uppskattat samarbete.Just nu ser det väldigt positivt med opinionssiffrorna men som vanligt väntar vi till valdagen innan nån seger tas ut. Jag tycker att klimatet hårdnar dock. Aldrig blivit utsatt för så mycket skitprat och lögner som någon fabricerar.Något som florerar i undervegetationen är att Lidköpings styrs av de tre H,na.Vilka är då dessa, Jo Hedvall.Hörling och Håstrand. Eftersom jag skrev en dräpa emot NLT är det väl få som är insatta som tror att jag o Hörling skulle sitta o styra Lidköping..ler.Inlägget har i vart fall gått fram. Även om det var lite överdrivet att använda ordet politruk så gav det uttryck för upplevelsen av en hårdare politisk styrning.Har jag fel så visar verkligheten detta.Är det nån som tagit illa upp så ber jag om ursäkt.Jag kan som sagt bli förbannad fortfarande.Nåt annat som jag reagerat på är de insändare i LN som börjat kalla mig för Ego. Fattar inte alls hur man kan få en sådan bild. Stark ledare är en sak och att media lyfter fram men ego.Det finns väl få som släpper det mesta av makt och kontroll som jag.Tilliten hos andra är stor. Jag brukar föreläsa om att släpp makten o strunta i ego så får du makt tillbaka.Ordet solidaritet är ett av de viktigaste värdeorden för mig.Jag har under många år skänkt bort stora belopp till fattiga och självt försörjt hela familjer i Kenya.Fattar inget ibland. Körslaget såg jag på för första gången.Kul att se Lidköpingstjejerna som gjorde bra ifrån sig. Medelåldern på tittarna är inte på Idolnivå så låtvalen är viktiga.Hoppas de går vidare. Annelie Starck gästade årsmötet.Pratade om valet naturligtvis.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Vad trevligt med de tre H na låter spännade,:P men än så länge styr du bra,tycker JA.

Göran Kjörk - 22 mars 2010 00:00