Bloggmeny

Fazer.o Rörstrand

torsdag, 21 september 2006 00:00, Politik

Idag fick jag klippa band o hålla tal på Fazer i Lidköping.Har under alla år haft en mycket bra kontakt med Lidköpingsenheten men även ägarna o ledning. Fazer kommer att bli Lidköpings största företag och det är härligt att se framgången och att vi har företagsägare som vill satsa rejält i Lidköping.Jag tog spadtag för 1.5 år sedan och nu är det klart. 69 miljoner har investerats och det öppnar för nästa nybygge o storinvestering som kommer att ge fler jobb. Fazer är stora inom Catering genom Amica. Fazer Bröd samt ursprunget konfektyrer/choklad. Fazer är huvudägare i Cloetta. Repr för ägarfamiljen Per o Helena Dreijer.Berndt Brunow.President & CEO Fazer Group Helsingfors. Bröd leveras till butik över hela Sverige från Lidköping och finns färskt i disk vid öppningstid. Lidköping är perfekt ur logistiksynpunkt. En bild på en brödsort som introducerades i år och som snabb blivit Nr 4 på svensk brödmarknad. Efter Fazer var det dax för Rörstrand-det händer mycket nu.Återkommer,men visar en idéskiss på hur restaurangen kan se ut i framtiden.Skissen är tagen från gården.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Trevligt reportage med vackra brödbilder. Jag ska besöka den nya brödboden som öppnar 2 oktober och sedan blir det till att frossa i Fazers goda bröd. Visst är man som nybliven Lidköpingsbo stolt över ett så framgångsrikt företag. Jag har tidigare trott att det var ett finskt företag och blev mycket förvånad när jag för några år sedan upptäckte placeringen på Kartåsens industriområde. Ing-Marie

Ing-Marie - 21 september 2006 00:00