Bloggmeny

"Familjen"

torsdag, 13 mars 2008 20:16, Politik

Jag har undrat vad som menats med det myntade begreppet ”familjen”. Det var bra att få veta att det är Hamrefors intervjuer med tjänstemän och förtroendevalda som spökar. Professor Sven Hamrefors fick i uppdrag att utvärdera kommunens näringspolitik. Han valde att inte göra en normal utvärdering över resultatet av de olika satsningarna eftersom det är svårt att utvärdera saker som inte har omedelbar effekt. Istället intervjuade han för att få fram berörda personers uppfattning. En uppfattning var att det finns en informell grupp i Lidköping som har större inflytande än andra. Denna grupp består mest av pensionerade herrar. Obs,, att denna åsikt som framfördes av flera inte behövde vara någon sanning utan mer en uppfattning. Jag själv skrattade åt denna uppfattning och tyckte den var fel eftersom det inte är så. Visserligen har frågor som bättre väg till E 20 och utbildningsfrågor förts fram av äldre herrar Men jag har inte uppfattat att deras åsikt skiljer sig ifrån Socialdemokraternas politik genom åren. Det är värt att betona att Hamrefors intervjuer avsåg Näringspolitiken. I kommunens budget på över 2000 miljoner går 10 miljoner till Näringspolitik. Vore kanske på sin plats att få lite proportioner i debatten.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Ja hoppas att du dödat förtalningskampanjen nu. :)

Oven - 14 mars 2008 00:00