Bloggmeny

Examensfest för Kulturturism eleverna.

fredag, 16 mars 2007 14:09, Politik

Mina dagar är fyllda av möten,allt i syfte att lösa problem eller att utveckla någonting.Vardagsslit som inte är så kul att fotografera varje dag.Därför blir det trevligare att visa bilder från gårdagskvällens stora examensfest för kulturturism utbildningen.."Ettorna" får i uppdrag att arrangera som en del i utbildningen.I år var examen förlagd till Karlsborgs fästning.Jag har deltagit under flera år och även fått agera.Så även igår då jag var härold. Drottningen är Margareta Årvik,rektor på skolan.Kungen var en av "Hovariddarna" vars roll var att dubba Här dubbbas Sofia Nordén från Göteborg att bära det goda värdskapet. Av bilden att döma kunde man tro att Anita Claesson tagit upp skådespeleriet igen,men Anita är elev på turistutbildningen, deltar gärna i improviserade spex. Kvällens vackraste hår hade My Johansson,


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*