Bloggmeny

Evenemangshallen igen.

tisdag, 11 december 2007 01:11, Politik

Vi bestämde att November månad skulle vikas för demokratin att behandla frågan om en evenemangshall i Lidköping. Nu vet vi vad partierna tycker och ikväll bestämde vi hur vi går vidare. Först måste vi ha en proffs kalkyl och omvärldsanalys vad en hall skulle innebära för intäkter. Att skapa en stor hall som inte kommer att användas för evenemang kan inte vara så smart. Vän av ordning kanske frågar sig varför man inte började med detta. Svaret är att vi skall bygga en hall för issporter. Evenemangen är ett krav från sponsorn. Annars är man inte med. Så bandyvännerna behöver inte oroa sig. Nästa steg är att minska på driftkostnaderna. Det får styrgruppen jobba med. Intäktsfrågan får en utomstående konsult jobba med. Jag har blivit anklagad för att vara ordförande i styrgruppen och att inte styra den. Nu är det inte så. Jag är ordförande för den politiska ledningsgruppen. Vi har haft att göra med en hall av stora mått,mycket teknik och byggkonstruktions snack.Givetvis måste man lita på professionen i sådana sammanhang. Sponsorn har velat haft en hall med kvalité och det är det som jobbats fram. Nu får vi snart papper på om vi har användning för denna kvalité i Lidköping eller om det är överkurs. I februari siktar vi på att ta upp frågan till beslut. Sedan kan man alltid titta på helheten igen. Ca 4,5 miljoner av driftkostnaderna kommer ifrån den s,k konverteringen av den gamla utomhusbanan. Kan man spara driftkostnader där?? Tog denna bild som nästan ser ut som en målning. Tänkte att det kommer till pass nån gång. Jag tog den från flygplanet på väg till Ungern. Symboliken får ni fundera ut själva..ler


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*