Bloggmeny

Eu val och Piratparti

tisdag, 09 juni 2009 13:26, Politik

Jag själv har inte varit alltför aktiv i EU valrörelsen. Vart med några ggr på torget det är allt. Givetvis är EU viktigt men jag lägger all min tid på Lidköping och dess utveckling för Lidköpings bornas bästa. Givetvis skall man rösta. Valet är trots allt även en liten mätare hur ett parti upplevs lokalt. Det är därför glädjande att vi gick fram 2,4 %.Största parti med över 30 %. Ser att Piratpartiets företrädare ondgör sig över att det kastas skit över partiet. All den skit jag fått genom åren skulle räcka att fylla en del av återvinningsanläggningen..ler.. Det får man tåla... Jag har inte alls påstått att Piratpartiet inte är ett riktigt parti som en kommentar skriver här. Jag påstår att de inte är ett parti ens en gång.Visserligen kan man utnyttja systemet och kalla sig parti men för att vara ett parti måste man ha ett program som kan styra ett samhälle. Inte uttala att vi skiter i det mesta och överlåter det på de andra partierna.. På tal om skit så var det mest dumheter i sign Ligizt kommentar.Jag har erhållit förtroendet att styra Lidköping i 15 år snart. Ligizt kan ju pröva och få det förtroendet och dessutom öka i EU valet ,med 2,4 % innan han uttalar sig.. Vi invigde Dina scenen i lördags..jag skall skriva mer om detta men scenen blev bra så nu väntas många trevliga stunder i Stadsträdgården. Bilden talar för sig själv....


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*